Våra kunder

 

 

Maria Sjöberg – Brastad

Kursen Förarintyg var kalas för att klara provet och lära sig sjövett! Jag satte en tidsram genom att boka tid för examination i förväg, lärde mig enligt kursplanen högintensivt några dagar och tyckte det var kul att besvara provfrågorna. Examinatorn kommentarade mitt resultat såhär: "Det gick ju bra det här... Det här gick ju myyyyyyycket bra". Skillnad mellan övningsproven på kurshemsidan och det riktiga provet är att det riktiga provet har öppna frågor utan färdiga svarsalternativ. Härlig kombination av internetsida med tydliga filmer, lättläst och samtidigt detaljerad och omfattande kursbok, rejält material i form av sjökort med dess bestick passare och transportör. En ny havets värld har öppnats när jag nu förstår vad pluppande färgglada pinnar och andra symboler i och omkring vattnet berättar. Rekommenderas!”

 

Sven-Erik Henriksson – Dvärsätt

Jag har gjort två kurser via E-Navigation - förarintyg och VHF-certifikatet och är supernöjd! Det är ett bra sätt göra kurserna via Internet, ingen stress och man kan hålla på när man själv har tid. Det sätt som kurserna är upplagt på är mycket bra och det är lätt att se hur man ligger till när det gäller sin egen kunskapsnivå.  Proven upplever jag som konkreta samt att när man rättar så är det lätt att se vad fel men har gjort, och man lär sig även av detta. När det gäller studiematerialet så är det mycket bra, man kan använda läroboken som ett litet uppslagsverk när man glömt eller behöver friska upp sina kunskaper. Som sagt, jag är mycket nöjd!  Jag har rekommenderat era kurser till andra som just nu går utbildning hos er!”

 

Maria Hagströmer – Gnesta

"E-Navigation.se är en lättförståelig och logisk utbildning. Har tänkt ta förarintyg länge, då vi har segelbåt men vi bor på landet och alla kurser går i Stockholm sent på kvällen. Det gör att jag inte kommer hem förrän runt midnatt, vilket är för tufft för mig med jobb och barn. När jag hittade er kurs i förarintyg blev jag superlycklig, perfekt! Det är väldigt bra att jag kan läsa i min egen takt, olika varianter av övningsfrågor, bra med video och bilder. Jag har rekommenderat kursen till flera av mina vänner och jag vet en person som redan anmält sig efter det!"

 

Niclas Sunding – Ulricehamn

"Jag finner hemsidan lätthanterlig och mycket lätt att navigera på. Jag har läst både förarintyg och kustskepparexamen genom E-Navigation.se. Jag började läsa på grund av införandet av båtkörkortet. Ville inte vänta till sista stund innan övergångsperioden är över. Fördelen med kursen är att jag kan ta den i min egen takt och göra övningsproven när jag känner mig mogen för dem. Jag kan rekommendera kursen och speciellt till barnfamiljer, man kan läsa när man har tid och när det är tyst och lugnt."

 

Cammilla Thurell – Stockholm

"Jag tycker E-Navigations kurser på nätet till förarintyg har var fantastiskt bra!  Lättillgänglig, pedagogiskt upplägg och bred!  Det var ett utmärkt verktyg i sina studier, som komplement till boken. Jag gillar mest alla övningsfrågor så man kan testa sig själv längs med resan. Och att man kan göra frågorna obegränsat med gånger så det sitter.  Filmerna gör det mer verkligt, och i ju fler former man kan få informationen (bilder, text och film) desto lättare är det att lära sig.  Jag fick dessutom väldigt bra service hela tiden!"

 

Peter Sverdrup – Bromma

Eftersom jag hade begränsad erfarenhet från det området tycker jag ni har prickat helt rätt avseende omfattningen på den kunskap som är relevant att kunna. Utöver detta fanns det ett par fördjupande avsnitt som är intressanta att känna till, men ej ett krav för att klara av handhavandet av en VHF-radio, eller för att klara av det skriftliga provet. Som ett bevis på att E-Navigations kursupplägg fungerar kan jag nämna att jag hade 100 poäng av 100 möjliga på det skriftliga provet! Jag är mycket nöjd med min kurs hos E-Navigation och kan varmt rekommendera er till andra.”

 

 

Familjen Sjödoff – Dubai

"Min son, 15 år köpte förarintyg med studiepaket och läste den online över sommarlovet hos E-Navigation. Han tog provet i Augusti och klarade det mycket bra! Han tyckte det fungerade bra att gör frågorna via datorn och läsa i boken parallellt. Nu kommer han att göra kustskepparkursen till sommaren på samma sätt. Vi valde den här kursen eftersom vi bor utomlands och vår son har inte möjlighet att göra kursen under vinterhalvåret via studieförbund eller liknande. Dagens ungdomar är också så data intresserade att de tycker det är roligare att jobba vid daton än att bara läsa en bok. Vi kan varmt rekommendera den här kurserna till andra intresserade."

 

 

Daniel Eriksson – Åland

"Efter att jag under en längre tid varit intresserad av att ta förarintyg, bestämde vi oss för en resa till Kroatien. Där ville jag hyra båt, men de krävde förarbevis och VHF-certifikat. Jag undersökte alternativen och kunde konstatera att E-Navigation.se kunde erbjuda snabbt, flexibelt och prisvärt alternativ. Jag kunde studera då det passade mig och hur mycket/lite som jag var beredd att prioritera kursen på. Efter en snabb registrering pluggade jag ett par veckor, gjorde övningstesterna på hemsidan och var redo för slutexamen. Den gick bra och nu är jag lycklig innehavare av både förarbrev och VHF-certifikat. Jag överväger att även ta skärgårdskepparexamen – på E-Navigation naturligtvis!"

 

 

Daniel Nybling – Upplands Väsby

"Jag tog E-Navigations kurs till förarintyg. Konceptet var bra, med en snabb  leverans av studielitteratur och startpaketet för navigation (passare och  transportör). Det var skönt att man i sin egen takt kunde läsa in de olika kapitlen och göra uppgifterna på hemsidan, ingen press med fastställda provtillfällen.  Övningsproven på hemsidan var en mycket bra förberedelse för examensprovet. Tack för en bra kurs. Jag kommer garanterat att välja e-navigations kurser i fortsättningen och ser fram emot kursen kustskepparexamen och VHF-certifikat."

 

Läs vad fler säger om E-Navigation.se nedan!


Sida 1 av 3                                1           
2             3             Nästa