E-Navigation


E-Navigation grundades 2005 och lanserade sin första produkt, förarintygskursen samma år. Idag erbjuder E-Navigation distansutbildning i förarintyg, kustskepparintyg och VHF. Folk från hela Skandinavien i alla åldrar (12-85 år) med varierande datorvana, har läst våra kurser men E-Navigation har också varit ett populärt alternativ för svenskar som är bosatta i andra delar av världen (se exempel under fliken "våra kunder").  

Jag som driver och äger E-Navigation heter Marcus Nathan och jag gjorde min militärtjänstgöring inom Amfibiekåren där jag körde och navigerade Stridsbåt 90H. Året efter värnplikten arbetade jag som navigationsinstruktör och undervisade värnpliktiga i högfartsnavigering, radarnavigering och mörkernavigering men även i fartygstjänst och navigationsteori. Jag har även kört båt för Sjöräddningssällskapet. 

"E-Navigations vision är att vara den bästa distansutbildningen i navigation i Sverige och strävar efter att erbjuda de mest heltäckande och avancerade internetkurserna. Vi jobbar hela tiden på att utveckla och förbättra vår produkt för att möta kundens krav och förväntningar."